За Нас

Ние сме ексклузивен представител за България на водещи брандове в областта на естетичната медицина. Предлагаме две основни, взаимно допълващи се групи продукти.

Първата група продукти са медицински изделия и персонализирана медицинска козметика, които могат да се прилагат само от лекари. Това са различни видове дермални филъри, продукти за инжекционна мезотерапия, химически пилинги, устройства за микропигментация и микронидлинг (т.нар. „бодлива терапия”) и др. Съгласно изискванията на закона този тип продукти могат да се продават само на лекари, болници и естетични клииники.

Втората група продукти включва  медицинска козметика.

Това са различни кремове за грижа за кожата и за третиране на специфични кожни проблеми – хиперпигментация, акне, дехидратация, отпусната кожа и др. Предлагаме също и регенериращи и овлажняващи маски с хиалуронова киселина и зелен чай.

От нашия електронен магазин може да закупите само втората група продукти, които са козметични изделия. Ние сме изключителен дистрибутор за всички предлагани продукти. Тези продукти могат да се закупят само от нашия електронен магазин или от водещи клиники в областта на естетичната медицина. Тези продукти не се предлагат в аптечната мрежа.