Purigel гел

Purigel гел

PURIGEL ГЕЛ ЗА МЛАДА КОЖА С АКНЕ КОМЕДОНИ

Акнеична кожа. Поддържа доброто състоянието на кожата след терапия срещу акне. Мазна кожа, предразположена към акне и/или комедони. Поради гелообразната си форма Purigel е показан за приложение както при мъже, така и при жени.

Препоръчителна цена: 60лв. с ДДС 

Инструкция за употреба

Сутрин, след почистване на кожата нанесете по цялото лице или в зоната, която третирате. При необходимост може да се прилага многократно през деня.
Между пилинг процедурите за акне или други терапии, ако се налага по-силна хидратация се препоръчва приложение на Purifying cream (SkinTech). След приключване на терапията е препоръчително да се продължи с ежедневната употреба на Purigel. Затваряйте добре тубата след употреба.

Състав

Триклозан
Салицилова киселина
Екстракт от репей (Arctium Majus екстракт)
Сяра
Метионин и Ацетил цистин
Камфор
Ментол
Алантоин

Различните активни съставки на Purigel дезинфекцират и отстраняват мъртвите клетки по най-повърхностните слоеве на кожата и повишават защитните им функции без да изсушават кожата. Имат хидратиращи свойства.
Освен това Purigel има регенериращо действие върху най-вътрешните пластове на кожата. Друго важно качество е, че редуцира себумната секреция, което поддържа чистия и сияен вид на кожата. Purigel съдържа и съставки с противовъзпалително действие.

Предпазни мерки

Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на раздразнение, прекратете употребата на продукта. При поява на каквато и да е необичайна реакция, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Съхранявайте на хладни и недостъпни за деца места. Да не се използва върху деца.

Противопоказания

Алергия към някоя от съставките.

Интересувате ли се от нашите продукти?

Свържете се с нас, за да ви предоставим повече информация.