Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/estelabb/estelab.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/estelabb/estelab.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/estelabb/estelab.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Profacial – Естелаб

Profacial

Profacial

Подмладяване и комплексна грижа за кожата на лицето

 

Премиум клас многофункционално устройство за грижа за кожата на лицето, чрез четиристъпкова комбинирана апликация на почистване и ексфолиация с Aqua пилинг, лифтиране, мултиполярна радиочестота и ултразвук.

Иновативна технология при която се постига максимална ефективност за детоксикация и почистване в дълбочина, трансдермално доставяне на вещества, ремоделация на колагена, елиминиране на бръчки и цялостно подмладяване на лицето.

За разлика от агресивните химически пилинги, при които може да се появи усещане за болка, зачервяване и излющване на кожата след няколко дни, ProFacial постига същия резултат без усложнения, без дълъг период на възстановяване и дискомфорт.

Технология и предимства

 • Aqua пилинг процес
 • Мощен въздушен компресор увеличава    кинетичната енергия на микроскопичните капчици във въздуха
 • Задвижвания от въздушната струя разтвор , отстранява горните слоеве мъртва кожа
 • Силна вакуумна струя отваря микроканалчетата, за да осигури трансдермално доставяне на хранителни вещества
 • Aqua пилинг разтвори – приложение и активни съставки

PS1 Приложение при нормална, суха, и чувствителна  кожа. Съставът е разработен така, че да ексфолира, почиства в дълбочина и хидратира като отстранява мъртвите клетки и прави кожата гладка, мека и чиста.

 Ексфолиращи съставки: млечна, гликолова, полиглутаминова киселини, уреа, екстракт от плод на папая

 • Почистващи порите съставки: екстракт от: лавандула, листа на монарда дидима (индианска коприва), листа на мента,  фрезия, цвят на лайка, и листа розмарин
 • Овлажняващи съставки: бутилглицерин, дипропиламин, ликол

PS2 Приложение при мазна и акнеична кожа. Емулгиране и премахване на себума от мазната кожа, екстракция на комедони и терапия за черни точки. Съдържа екстракт от Portulaca Oleracea и камфор, които имат мощно антисептично, противовъзпалително и антибактериално действие върху възпалено акне и черни точки. Салициловата и глутамонова киселини нежно почистват порите и премахват себума. Съдържанието на билкови екстракти предоставя допълнително силна антиоксидантна защита и прави кожата мека и сияйна.

 • Съставки атакуващи акне: екстракт от: лавандула, листа на монарда дидима, листа на мента, фрезия, цвят на лайка, листа на розмарин
 • Съставки за премахване на черни тчки: полиглутаминова и салицилова киселини, камфор
 • Съставки за почистване на порите: камфор

PS3 Инфилтрация на хидратиращи и активни съставки. Съдържа силно обогатени с растежни фактори вещества, използва се след приложение на PS1 или PS2, осигурява хидратация  с хиалуронова киселина, биомиметични пептиди и подхранващи съставки.

 • Активни съставки: EGF – епидермални растежни фактори (мощно действие за възстановяване на епителните клетки), галактомицес фермент (ферментационно вещество)

EGF растежни фактори, Galactomyces Ferment Filtrate и ферментационните съставки се абсорбират  от почистените пори и така се намалява себумната секреция, поддържат мастния и воден баланс, подмладяват, ревитализират  и хидратират като правят кожата блестяща и свежа.

PRO FACIAL DELUXE процедура се състои от всички горепосочени стъпки, както и допълнително стимулиране на колаген, радиочестота, йонно повдигане / стягане на кожата и ултразвук.

Мултиполярна радиочестота RF :

 • Оптимална радичестотна енергия се доставя до кожата и мастния слой чрез 6 електрода.
 • Безопасна и безболезнена при приложение, поради ниската енергия и ефективна поради високата РЧ.

 

Ефект от RF

 1. Ремоделация на колагена, подобрява еластичността на кожата
 2. Разтваря мастната секреция ,увеличава циркулацията на кръв и лимфния поток

Тъй като RF разтваря мастната секреция и активира клетките е препоръчително да се използва преди Aqua пилинг процедурата за постигане на ефективен пилинг, както и като последна манипулация за повишаване на клетъчния метаболизъм и подобряване на еластичността на кожата.

 

Йонен лифтинг –биостимулация

 • Вкарва трансдермално активните вещества чрез репулсивна електрозадвижваща сила
 • осигурява еластичност чрез стимулация на тъканта и мускулите

Прилага се за трансдермална доставка на водоразтворими вещества (например Vitamin C).

 

Ултразвук – соно порация

 • стимулира фибробластите и повишава еластичността на кожата чрез ултразвуковите вълни като микро вибрация (масажен ефект )
 • Активиране на процеса на липолиза и дифузия, термичен ефект, регенерация на кожата и подобряване на трансдермалното доставяне на разтвори за биостимулация
 • Подпомага подобряване на пигментацията

Соно порация  –прилага се за трансдермално доставяне на комбинацията от водоразтворими и мастноразтворими вещества след дълбоко почистване с Aqua Peel. Ултразвук – осигурява акустични вълни, които водят до увеличаване  пропускливостта на клетъчните мембрани, без да разрушават клетките, при което се активира метаболизмът на мазнините. Акустичните вълните стимулират микроциркулацията и лимфният дренаж.

Резултатът е видим още след първата процедура.

Интересувате ли се от нашите продукти?

Свържете се с нас, за да ви предоставим повече информация.