Nutritive Vit. A-C-E крем

Nutritive Vit. A-C-E крем - анти-ейджинг

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА:

Продуктите за ежедневна грижа на Skin Tech са идеалното допълнение към вашия режим на грижа за кожата. Употребата им оптимизира пилинг резултатите и свежда страничните му ефекти до минимум.

SKIN TECH® крем Vit. A-C-E- Lipoic комплекс е маслено-воден крем за превенция и корекция при стареене на кожата. Съдържа различни съставки, използвани в козметиката за забавяне стареенето на кожата. За да се осигури оптимално проникване на активните молекули се използват комплекси с циклодекстрин. По този начин се осигурява висока ефективност на витамини А, С и Е , които действат локално върху метаболизма на кожата, защитавайки я от вредните слънчеви лъчи (както вит. С) и борейки се със свободните радикали, считани за едни от основните фактори за стареене.
SKIN TECH® Nutritive крем Vit. A-C-E- Lipoic комплекс също така съдържа липоева киселина- естествен антиоксидант. Тя действа във водна или маслена среда, поради което е ефикасна във всеки слой на кожата. Липоевата киселина не само е отлична защита срещу свободните радикали, но същo така играе и важна роля за предпазване на други антиоксидантни агенти като вит. С и Е, SOD (Super Oxide Dismutase), каталаза, глутатион.
SKIN TECH® Nutritive крем Vit. A-C-E- Lipoic е крем против стареене на кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете и предмишниците, особено подходящ е за много чувствителна кожа.

Препоръчителна цена: 60лв. с ДДС 

Инструкция за употреба

Нанасяйте равномерно с нежни масажни движения веднъж или два пъти дневно. Препоръчително е да нанасяте и слънцезащитен крем (Skin Tech® Melablock-
HSP SPF 30, Melablock-HSP SPF 50+), който се прилага след SKIN TECH® Nutritive крем Vit. A-C-E- Lipoic комплекс.

Състав

Ацетат
Аскорбинова киселина
Церамид-3
Уреа
Глицеритинова киселина
Фитинова киселина
Алфа липоева (Тиоктова киселина)
Аскорбил палмитат

 

Предпазни мерки

Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на раздразнение, прекратете употребата на продукта. При поява на каквато и да е необичайна реакция, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Съхранявайте на хладни и недостъпни за деца места. Да не се използва върху деца.

Противопоказания

Алергия към някоя от съставките.

Съхранение

Съхранявайте на хладно и сухо място.

Интересувате ли се от нашите продукти?

Свържете се с нас, за да ви предоставим повече информация.