DHEA-Phyto крем

DHEA-Phyto крем - анти-ейджинг

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА:

Продуктите за ежедневна грижа на Skin Tech са идеалното допълнение към вашия режим на грижа за кожата. Употребата им оптимизира пилинг резултатите и свежда страничните му ефекти до минимум.

Skin Tech® DHEA-Phyto е маслено-воден крем, подходящ за превенция и корекция при стареене на кожата. Една от съставките на крема – екстрактът от див сладък картоф (екстракт от корен на Dioscorea Villosa ) действа като естествен прекурсор на ДХЕА (дехидроепиандростерон-естествен хормон), който има свойството да намалява белезите, свързани със стареенето на кожата. Кремът има отличен хидратиращ ефект, поради наличието на Естествен Хидратиращ Фактор, Церaмид III, глицеритинова киселина и PFPE (полиперфлурометил изопропил етер), инертен и силно филмогенен полимер, който изгражда невидим слой за защита на кожата от външни негативни фактори. Кремът не съдържа фруктови киселини.
Skin Tech® DHEA-Phyto е крем против стареене на кожата на лицето, деколтето, ръцете и предмишниците. Също така се препоръчва и при много чувствителна кожа, особено след агресивни медицински процедури, включително химически пилинг или лазер.

Препоръчителна цена: 60лв. с ДДС 

 

Инструкция за употреба

Нанасяйте равномерно с деликатен масаж веднъж или два пъти дневно. Препоръчително е да нанасяте и слънцезащитен крем (Skin Tech® Melablock-
HSP SPF 30, Melablock-HSP SPF 50+), който се прилага след DHEA – Phyto.

Състав

Екстракт от корен на Discorea Villosa
Биозахарид ГУМ-1
Уреа
Аспартамова киселина
Глицеритинова киселина
Декстрин
Аланин
Глутаминова киселина
Церамид -3

 

Предпазни мерки

Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на раздразнение, прекратете употребата на продукта. При поява на каквато и да е необичайна реакция, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Съхранявайте на хладни и недостъпни за деца места. Да не се използва върху деца.

Противопоказания

Алергия към някоя от съставките.

Съхранение

Съхранявайте на хладно и сухо място.

Интересувате ли се от нашите продукти?

Свържете се с нас, за да ви предоставим повече информация.